tiitu-takalo-puupaahattu-rajattuPuupäähattu 2017

Suomen sarjakuvaseuran Puupäähattu-tunnustuspalkinto on jaettu tamperelaiselle Tiitu Takalolle.

"Konfliktien täyttämä todellisuus inspiroi tarkkaan ajateltuja tarinoita, jotka jäsentyvät paperille komeiksi kuviksi. Työn ytimessä ovat ilo ja rohkeus." Lue lisää palkinnosta.

Näyttely esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 20.3.17 asti.

Työpaikat

Täällä ilmoitetaan ajankohtaisista työmahdollisuuksista tilanteen mukaan.

Palkkaehdot ja työehtosopimus

Työharjoittelu

Sarjakuvakeskukselle (Hämeentie 150, Helsinki) haetaan ympäri vuoden työharjoittelijoita eri rooleihin. Työnkuvia ovat mm. tiedotus ja viestintä, graafinen suunnittelu, IT, kahvion ja kaupan ylläpito, tilojen ylläpito ja opetus. Harjoittelujaksoista ei makseta palkkaa, joten harjoittelu järjestetään TE-toimiston kautta työkokeiluna tai oppilaitosten, työpajojen ym. kautta.