tiitu-takalo-puupaahattu-rajattuPuupäähattu 2017

Suomen sarjakuvaseuran Puupäähattu-tunnustuspalkinto on jaettu tamperelaiselle Tiitu Takalolle.

"Konfliktien täyttämä todellisuus inspiroi tarkkaan ajateltuja tarinoita, jotka jäsentyvät paperille komeiksi kuviksi. Työn ytimessä ovat ilo ja rohkeus." Lue lisää palkinnosta.

Näyttely esillä Café Rotundassa Kansalliskirjaston alakerrassa 20.3.17 asti.

Yhteystiedot

TuomasTiainen Sarjainfo 1 11 Citykanit WEBSuomen sarjakuvaseuran toimisto sijaitsee Helsingin Arabianrannassa Sarjakuvakeskuksella, joka on seuran ylläpitämä itsenäinen kulttuurikeskus. Sarjakuvakeskuksella on kauppa, kahvio, galleria ja kursseja ja se on auki yleisölle:

Ma-pe 10-18 ja la 12-16.

Suomen sarjakuvaseura ry

Sarjakuvakeskus
Hämeentie 150
00560 HELSINKI

Puh. 09-6856100 (Sarjakuvakeskuksen kahvio)

Hallituksen yhteystiedot

Sarjakuvakeskuksen henkilökunnan sekä toimihenkilöiden yhteystiedot

Seuran kokoelma sijaitsee kadun toisella puolella Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kirjastossa (Hämeentie 135).

Kuvitus: Tuomas Tiainen