Suomen sarjakuvaseura ry

petteri tikkanen puupaahattu kuvat web

Suomen sarjakuvaseura on sarjakuva-alan keskusjärjestö, perustettu vuonna 1971.

Seura julkaisee Sarjainfo-lehteä, ylläpitää Sarjakuvakeskusta Helsingissä, järjestää Helsingin sarjakuvafestivaaleja ja monin muin tavoin edistää sarjakuvataiteen asemaa. Tervetuloa jäseneksi!

Ajankohtaista: sarjakuvaseura jakoi Petteri Tikkaselle 23.1.2020 Puupäähattu-palkinnon urasta sarjakuvataiteen parissa. Näyttely on esillä 31.5. asti Kansalliskirjaston Café Rotundassa Helsingissä.

Ajankohtaiset uutiset

Sarjainfo

4-2019-Sarjainfo KANSI webminiSuomen sarjakuvaseuran lehti
Sarjainfo on maan ainoa sarjakuva-alan yleislehti. 84-sivuisessa kulttuurilehdessä koti- ja ulkomaiset taiteilijat, ilmiöt, tapahtumat sekä kirja- ja pienlehtikritiikit neljästi vuodessa.

Sarjainfon tilaat liittymällä sarjakuvaseuran jäseneksi. Jäsenmaksu on 35 € vuodessa (alle 18 v. 30 €), irtonumerot 8/5 € Sarjakuvakeskukselta sekä hyvinvarustetuista kirjakaupoista.