Sarjainfon arkisto

Suomen sarjakuvaseuran lehti Sarjainfo on dokumentoinut sarjakuvamaailman tapahtumia vuodesta 1972. Tältä sivulta voit ladata vanhoja numeroita pdf-artikkeleina, lehden alkuajoista lähtien.

Sarjainfo 38

Dokumentit

Järjestä : Nimi | Päiväys | Osumat [ Nouseva ]

SI38 Sarjakuvalehtien lajit - Arvostelumenettely SI38 Sarjakuvalehtien lajit - Arvostelumenettely

Tiedoston koko: 208.01 kB

Sarjakuvalehtien lajit - Arvostelumenettely / Sarjainfon toimitus

1983

Sarjakuvalehtien lajityypit. Arvosteluraadin koostumus. Tätä meillä ei ole nähty. Toiveita suomeksi käännettävistä sarjoista.

Sarjainfo 38 sivu 4

SI38 Sarjakuva-arvostelun ongelmanasettelua SI38 Sarjakuva-arvostelun ongelmanasettelua

Tiedoston koko: 478.86 kB

Sarjakuva-arvostelun ongelmanasettelua / Sarjainfon toimitus

1983

Sarjakuvan olemusesta ja kritiikistä.

Sarjainfo 38 sivut 5 ja 6.

SI38 Sarjakuva-albumien tarjonta ja kustantajat SI38 Sarjakuva-albumien tarjonta ja kustantajat

Tiedoston koko: 404.08 kB

Sarjakuva-albumien tarjonta ja kustantajat / Sarjainfon toimitus

1983

Kustannus Oy Semic. Lehtimiehet. Sanoma Oy. Otava. WSOY. Kustannusyhtiö Jalava. Käyttökuva.

Sarjainfo 38 sivut 7 ja 8

SI38 Sarjakuva-albumien arvostelu SI38 Sarjakuva-albumien arvostelu

Tiedoston koko: 258.63 kB

Sarjakuva-albumien arvostelu / Sarjainfon toimitus

1983

Alkusanat Sarjainfon suureen albumiarvostelunumeroon. Lehdessä on käsitelty seuraavat sarjakuva-albumit: Asterix. Tintti. Lucky Luke. Aku Ankan parhaat. Aku Ankan jättikirjat. Muut Disneyn jättikirjat. Aku Ankan taskukirjat. Autoparti 525. Avaruuden salaisuudet. Barelli. Bernard Prince. Bob Morane. Bruno Brazil. Eric Castel. Erikois super sidokset. Flash Gordon. Freud, Marx, Einstein jne. aloittelijoille. Herrasmies Jim. Hevoshullu. Hämähäkkimies. Iso Frendi. Hölmölä. Kieku ja Kaiku. Johannes ja Pirkale. Kippari Kalle. Kippari Kippola. Larry Yuma. Lumiukko. Lätsä. Maailman vahvin nalle. Manu ja kultatupsu. Markat kotiin Agatha. Minne tuuli kuljettaa. Masi. Muumi. Nakke Nakuttaja. Nikke Ruori. Näkymätön Viänänen. Pastori Nakki ja Sortin sakki. Puupään Parhaat. Raamattusarjat. Rasmus Nalle. Rautakoura. Ritari Ardent. Sarjakuvan Maailmat. Smurffit. Talo Bronxissa. Taru Sormusten herrasta. Tarzan. Tenavat. Teräsmies. Tipi ja Sylvester. Tonius. Turha joukko. Smurffit. Barelli. Ahmed Ahne. Aristokraatit. Nikke Ruori. Mustanaamio. Mämmilä. Punanahka. Alix. Cubitus. Sarjakirjat. Prinssi Rohkea. Valerian. Historian suuret seikkailut. Wanhat Sarjat. Veikko, Tette ja Jykke. Vippaa ane, Isä Ruben. Älli ja Tälli. Disneyn jättikirjat. Talo Bronxissa. Kotlant Jaarti. Näitä yksittäisiä arvosteluja ei ole kuitenkaan skannattu.

Sarjainfo 38 sivu 3

SI38 Painosmäärät SI38 Painosmäärät

Tiedoston koko: 93.65 kB

Painosmäärät / Sarjainfon toimitus

1983

Asterix. Tintti. Lucky Luke. Aku Ankan parhaat. Tenavat. Smurffit. Barelli. Ahmed Ahne. Aristokraatit. Nikke Ruori. Mustanaamio. Mämmilä. Punanahka. Alix. Cubitus. Sarjakirjat. Prinssi Rohkea. Valerian. Historian suuret seikkailut. Wanhat sarjat. Disneyn jättikirjat. Talo Bronxissa. Kotlant Jaarti.

Sarjainfo 38 sivu 8