Sarjainfo hakee päätoimittajaa

Sarjainfo hakee päätoimittajaa

Suomen ainoa sarjakuviin keskittyvä lehti Sarjainfo etsii päätoimittajaa.

Vuonna 1972 perustettu Sarjainfo seuraa suomalaista ja kansainvälistä sarjakuvakulttuuria laajasti ja monipuolisesti. Lehti tarjoaa näkökulmia ja taustoja, uutisia ja arvosteluita. Sarjainfo ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Sitä julkaisee Suomen sarjakuvaseura ry. Sarjainfo sai kulttuurilehtien laatupalkinnon syyskuussa 2009.

Haemme henkilöä, jolla on visioita lehden ja verkkosivujen kehittämisestä. Päätoimittaja vastaa lehden ja sen verkkosivujen toimituksellisesta linjasta ja ideoi kunkin numeron sisällön yhteistyössä toimituskunnan kanssa. Päätoimittaja osallistuu myös lehden talouden seurantaan yhteistyössä Suomen sarjakuvaseuran hallituksen ja toiminnanjohtajan kanssa.

Hakijalta toivotaan journalistista kokemusta ja kokemusta järjestötyöstä. Yhteistyökyky erilaisten ihmisten ja toimijoiden kanssa on työn suorittamisen kannalta oleellista. Sarjakuvataiteen ja -kentän tuntemus on erittäin tärkeää. Toivomme hakijalta myös kunnianhimoa kehittää lehteä ja sen toimintamalleja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja palkitsevan työyhteisön Sarjakuvakeskuksella. Toimesta ei saa varsinaista palkkaa. Korvausten määrä on riippuvainen budjetista ja siihen voi päätoimittaja itse vaikuttaa. Lehdellä on vakiintunut avustajakunta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisine liitteineen 2. lokakuuta mennessä osoitteella Sarjainfo / Sarjakuvakeskus, Kolmas Linja 17 00530 Helsinki.