Taivaallisin pienlehti 2009 - tulokset

VOITTAJA:
Circus Femme Fatale - Emmi Valve
Emmi Valve on uutta verta laajaan tyttösarjakuvien skeneen. Valveen piirustustyyli on omalaatuinen ja yksityiskohtineen se tekee tarinasta mielenkiintoisen. Karu tarina kantaa alusta loppuun asti. Raati odottaa mielenkiinnolla tekijän seuraavaa teosta. Tämä perinteinen pienlehti on vahva näyte formaatin hyvistä puolista.

HOPEAA:
Ufo tarjoaa kyydin / Ilta kaupungilla - Pasi Pikkarainen
Vähän niin kuin Florent Ruppert  ja  Jerome Mulot, mutta vielä parempaa, sillä Pikkarainen saa lukijan samaistumaan hahmoihinsa. Nerokasta huumoria joka on kantaaottavaa ja samalla sopivan vinksahtanutta. Molemmat lehdet saivat raadin puolelleen ja raati päätyi palkitsemaan kummatkin.

ALLSTARS:
El Esteban - Kasper Strömman
Loistava, kekselias ja hauska lehti. Nousemassa vahvasti kohti klassikon asemaa. Raati päättikin palkita moninkertaisen voittajan "Taivaallisin pienlehti allstars" nimekkeellä ja kutsua lehden päätoimittajan Kasper Strömmanin mukaan ensi vuoden tuomaristoon. Allstars nimekkeen myötä El esteban jäädytetään pysyväksi osaksi taivaallisinta pienlehtikilpailua, eikä sen tarvitse kilpailuun enää osallistua.

TOP 10
Arkena ja sunnuntaina - Johanna Lonka
Ystäväni varjo - Anne Muhonen
Puoli unta - Sini Majuri
Totally sweet love awesomeness - Kaija Papu
Paha paimen - Hannele Richert
J.R - Juho Sihvonen
Circus Cygan