Sarjakuvakeskus uudistuu

Tiedote: Sarjakuvakeskus uudistuu

kauppa_kahvi500

Kirjakauppa

Sarjakuvakeskus ylläpitää tammikuusta 2011 alkaen omaa sarjakuvakauppaa kahvion yhteydessä. Valikoimassa on tällä hetkellä laajalla kotimaisia ja ulkomaisia nimikkeitä uusina ja käytettyinä. Myyntiin otetaan omakustanteita ja sarjakuvakustantajien materiaalia tilimyynnin periaatteella. Myös käytettyjä sarjakuvia otetaan myyntiin, sekä muuta alaan liittyvää materiaalia, kuten oheistuotteita, sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä kirjamyyntiin liittyen. Erityisesti pienlehteilijät ja pienkustantajat ovat tervetulleita, ja haluamme tarjota areenan monipuoliselle sarjakuvalle. Sarjakuvaseuran välityspalkkio on 30% (kuitenkin vähintään 1€/teos), uusia sarjakuvia otetaan myyntiin 2-5 kpl/nimike ja niitä pidetään normaalisti valikoimissa maksimissaan vuoden päivät. Laatikollisen käytettyjä nimikkeitä voi jättää myyntiin 10€/kk maksulla. Myös muuta sarjakuvaan liittyvää, kuten T-paitoja, voi tarjota.  Kaikkien tilimyyjien kanssa tehdään kirjallinen sopimus ja Sarjakuvakeskus pidättää oikeuden olla ottamasta vastaan jo ennestään valikoimissa olevaa materiaalia.

 

Kahvio ja lauantaiaukiolo 

Kahvion valikoima on laajentunut ja samalla keskuksen aukioloajat laajenevat lauantai-iltapäiviin. Olemme siis auki joka lauantai kello 12-16. Sarjislauantai pidetään edelleen joka kuun viimeisenä lauantaina, jolloin ohjelmassa lasten työpaja, kirpputori ja teemaohjelmaa.

 

Galleria Sarjakuvakeskus 

Galleriamme on laajentunut pinta-alaltaan ja seinätilaltaan, ja tila on edelleen muokattavissa väliseinin vastaamaan erilaisten näyttelyiden tarpeita. Tuomme erityisesti esille sarjakuva- ja kuvitustaidetta, mutta tila on vuokrattavissa erilaisille näyttelyille sopimuksen mukaan. Perusvuokramme on 500€ / kolme viikkoa tai 400€ / viikko.

Muitakin Sarjakuvakeskuksen tiloja voi vuokrata kokousten, tapahtumien ja vastaavien käyttöön. Katso lisätietoa osoitteesta www.sarjakuvakeskus.fi ja ota yhteyttä. Muunmuassa lasten syntymäpäiviä ja koulutuksia on järjestetty.

 

Sarjakuvaopetusta keväällä

Sarjakuvakeskuksen kurssit käynnistyvät taas tammi-maaliskuussa ja kurssi- ja työpajavalikoima on entistä laajempi. Monille kursseille mahtuu vielä ilmoittautujia, tasoja on aloittelijoista sarjakuvan ammattilaisiin. Kursseja järjestetään myös muualle, valikoimaan voi tutusta verkkosivullamme ja kursseja ja työpajoja voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

 

Sarjakuvakeskuslohikaarmemv_200_txt
Hämeentie 150
00560 Helsinki

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.sarjakuvakeskus.fi