Sarjakuvaseuran kautta residenssiin Berliiniin

BerlinKirjallisuus ja kulttuuriyhdistys Särö ry, Suomen sarjakuvaseura ry ja Kuvittajat ry aloittavat yhteistyön koskien Berliinin Särö-residenssiä.

Residenssissä on kaksi huonetta, joista toinen on kahden hengen huone ja toinen yhden hengen huone. Yhden hengen huoneen viikkovuokra on 200 euroa ja kahden hengen huoneen 250.
 
Ensimmäinen sarjakuvaseuran ja Kuvittajien yhteinen residenssijakso on 28.3.–4.4.15. Sarjakuvaseuran jäsenet voivat hakea residenssiin. Jos et ole jäsen, voit liittyä täältä. Voit myös liittyä saatuasi vahvistuksen residenssiin osallistumisesta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 9. maaliskuuta 2015 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Viikko jaetaan hakemusten perustella sarjakuvaseuran ja Kuvittajien kesken. Kerro hakemuksessa, haetko yhden vai kahden hengen huonetta. Työstettävässä projektissa on valinnanvapautta.
 
Residenssiä ollaan varaamassa sarjakuvaseuran ja Kuvittajien käyttöön myös syyskuussa ja marraskuussa.
Tästä lisätietoa myöhemmin. 

Lisätietoa residenssistä: http://www.sarolehti.net/b/Myös residenssissä olleelta kirjoittajalta, sarjakuvaseuran puheenjohtaja Ville Hänniseltä voi kysyä kokemuksia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kuva: Wikimedia Commons / MOs810