Residenssiin Berliiniin 24.10.–7.11.

aino-sutinen-berliiniKirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry, Suomen sarjakuvaseura ry ja Kuvittajat ry ovat vuodesta 2015 alkaen yhteistyössä koskien Berliinin Särö-residenssiä. 

Sarjakuvaseuran ja Kuvittajien järjestyksessä toinen yhteinen residenssijakso on 24.10.–7.11.2015. Sarjakuvaseuran jäsenet voivat hakea residenssiin viikoksi tai kahdeksi. Jos et ole jäsen, voit liittyä täältä hintaan 30 €/vuosi. Voit myös liittyä vasta saatuasi vahvistuksen residenssiin osallistumisesta. 

Residenssissä on kaksi puolta seuraavasti:

  • Yhden hengen huoneen viikkovuokra on 200 euroa
  • Kahden hengen huoneiston viikkovuokra on 250 euroa

b3Molemmissa huoneissa on työskentelytilat. Huoneistossa on yhteinen keittiö ja kylpyhuone. Residenssillä on omat säännöt huoneiston ylläpidon ja työrauhan suhteen. Pohjois-Berliinin Weddingissä sijaitsevassa huoneistossa on vuosien varrella majoittunut useita suomalaisia taiteilijoita, kirjailijoita ja runoilijoita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 9.8.2015 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kahden viikon jakso jaetaan hakemusten perustella sarjakuvaseuran ja Kuvittajien kesken. Kerro hakemuksessa, haetko yhden vai kahden hengen huonetta ja yhden vai kahden viikon jaksoa. Voit mennä residenssiin työstämään vapaamuotoista projektia ja hakemaan inspiraatiota, residenssiin ei sisälly tulosvastuuta taiteellisen työn suhteen. 

Lisätietoa residenssistä: http://www.sarolehti.net/b/

Kuvat: Aino Sutinen