Residenssiin Berliiniin toukokuussa

aino-sutinen-berliiniKirjallisuus- ja kulttuuriyhdistys Särö ry, Suomen sarjakuvaseura ry ja Kuvittajat ry ovat vuodesta 2015 alkaen yhteistyössä koskien Berliinin Särö-residenssiä. 

Sarjakuvaseuran ja Kuvittajien järjestyksessä kolmas yhteinen residenssijakso on 7.–21.5.2016. Sarjakuvaseuran jäsenet voivat hakea residenssiin viikoksi tai kahdeksi. Jos et ole jäsen, voit liittyä täältä hintaan 30 €/vuosi. Voit myös liittyä vasta saatuasi vahvistuksen residenssiin osallistumisesta. 

Särön residenssissä on kaksi puolta seuraavasti:

  • Yhden hengen huoneen viikkovuokra on 210 euroa
  • Kahden hengen huoneiston viikkovuokra on 260 euroa

b3Molemmissa huoneissa on työskentelytilat. Huoneistossa on yhteinen keittiö ja kylpyhuone. Residenssillä on omat säännöt huoneiston ylläpidon ja työrauhan suhteen. Pohjois-Berliinin Weddingissä sijaitsevassa huoneistossa on vuosien varrella majoittunut useita suomalaisia taiteilijoita, kirjailijoita ja runoilijoita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 15.1.2016 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kirjoita otsikoksi "Särön residenssi 2016". Kahden viikon jakso jaetaan hakemusten perustella sarjakuvaseuran ja Kuvittajien kesken.

Kerro hakemuksessa, haetko yhden vai kahden hengen huonetta ja yhden vai kahden viikon jaksoa. Voit mennä residenssiin työstämään vapaamuotoista projektia ja hakemaan inspiraatiota, residenssiin ei sisälly tulosvastuuta taiteellisen työn suhteen. 

Lisätietoa residenssistä: http://www.sarolehti.net/b/

Kuvitukset: Aino Sutinen