Sarjakuvakeskus muuttaa Kallioon ja Turun Sarjakuvakauppa Helsinkiin, avajaiset 24.11.

Turun Sarjakuvakauppa avaa kolmannen myymälänsä Helsingin Kallioon. Avajaisia vietetään torstaina 24.11.2016 klo 12 alkaen. Myymälä tulee samoihin tiloihin Sarjakuvakeskuksen kanssa.

Samaan aikaan myymälän kanssa avautuu myös galleriatila. Uudessa, vielä nimeämättömässä galleriassa Suomen sarjakuvaseura tekee yhteistyötä Kuvittajat ry:n kanssa. Galleria tulee esittelemään kuvitus- ja sarjakuvataidetta monipuolisesti. Petri Hiltusen näyttely Koukussa taikaan esittelee scifi- ja fantasiasarjakuvaa 30 vuoden ajalta. Avajaiset 24.11. klo 17.

Turun Sarjakuvakaupan järjestämässä avajaispäivän ohjelmassa 24.11. klo 12–18 on sarjakuvataiteilijoiden vierailuita, signeerauksia, musiikkia sekä pientä tarjoilua. Varmistuneita vieraita ovat sarjakuvataiteilijat Ossi Hiekkala, Milla Paloniemi, Petri Hiltunen ja Pauli Kallio sekä musisoimassa Juuso Paaso. 

kolme-toimijaa

Turun Sarjakuvakauppa on lähes seitsemän vuoden olemassaolonsa aikana vakiinnuttanut asemansa uuden sarjakuvan monipuolisena jälleenmyyjänä. Valikoimissa on nykyään yli 4000 eri nimikettä, joista noin puolet on englanninkielisiä. Koko valikoima tulee saataville Helsingin myymälään, ja laajalla valikoimalla pyritään palvelemaan kaikkia sarjakuvan harrastajia. Helsingin kauppaan tulee myös originaalimyyntiä ja erikoistuotteita, joita ei muualta saa.

hirvikansi-web petri hiltunen