Suomen sarjakuvaseuran vapaaehtoiseksi?

Oletko aina halunnut tehdä vapaaehtoistyötä Suomen sarjakuvaseura ry:lle, mutta et tiedä miten? Nyt olet oikeassa paikassa.

Suomen sarjakuvaseura ry on voittoa tavoittelematon ydistys, jonka tehtävä on edistää sarjakuvan asiaa Suomessa. Sarjakuvaseura järjestää mm. Helsingin sarjakuvafestivaaleja, julkaisee Sarjainfo-lehteä, pitää erilaisia kursseja ja tapaamisia Helsingissä Sarjakuvakeskuksella ja ylläpitää erilaisia verkkosivuja (Sarjakuvablogit.com, Kvaak.fi jne.) Sarjakuvaseuran toiminta on omien vapaaehtoistensa näköistä ja toiminta pyrkii olemaan koko maan kattavaa!

(Tällä hetkellä toimintamme on melko Helsinki-keskeistä, sillä suurin osa vapaaehtoisistamme on Helsingistä. Ilmoittaudu siis vapaaehtoiseksi, vaikka et asuisikaan Helsingissä. Siten saamme asiaa muutettua.)

Tällä maililistalla saat tietoa sarjakuvaseuran uusimmista hankkeista, joihin kaivataan vapaaehtoisia ympäri Suomea. Listalle liittyminen ei vielä velvoita sinua mihinkään, vaan sen kautta saat tietoa projekteista, joihin voit ilmoittautua.

Listaa ylläpitää sarjakuvaseuran puheenjohtaja H-P Lehkonen. Jos on lisää kysyttävää asiasta, kirjoita sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Linkki vapaaehtoisten sähköpostilistan ilmoittautumislomakkeeseen