Sarjainfo

sarjainfo 1-2016 kansi-1-pieniSarjainfo on sarjakuva-alan ainoa erikoislehti Suomessa. Se on ilmestynyt vuodesta 1972, neljästi vuodessa. Aiheina ovat koti- ja ulkomaiset tekijät, haastattelut, analyysi, tutkimus, arvostelut ja alan uutiset. Myös pilapiirros- ja animaatioaiheita sivutaan. Lehti on kulttuurilehtien järjestön, Kultti ry:n jäsen.

Sarjainfon tilaat parhaiten liittymällä sarjakuvaseuran jäseneksi. Jäsenmaksut ovat vuodesta 2015 alkaen alle 18-vuotiailta 25 €, aikuisilta 30 € ja tukijäseniltä 300 €. Pelkkä lehden tilaus on 42 €. Irtonumerot 8 € hyvinvarustetuista kirjakaupoista ja Sarjakuvakeskukselta.

Vanhoja numeroita voi ostaa Sarjakuvakeskukselta ja verkkokaupasta. Vanhoja artikkeleita on luettavana myös sähköisenä arkistossa.

Yhteystietoja:

Facebook-sivu:

Sarjainfo

Arvostelut:

Pienlehtiä ja omakustanteita voi lähettää arvosteltavaksi pienlehtipalstalle: Merja Lundén, c/o Sarjakuvakeskus, Hämeentie 150, 00560 Helsinki.

Mainostajille:

Mediakortti löytyy täältä. Myös verkkomainostus onnistuu.

Avustajille:

1/2016 DL 29.2., ilm. huhtikuun alussa
2/2016 DL 31.5., ilm. heinäkuun alussa
3/2016 DL 31.8., ilm. lokakuun alussa
4/2016 DL 30.11., ilm. tammikuun alussa 2017

Avustajien kirjoitusopas löytyy täältä. Kriitikoiden oma opas löytyy täältä.

SARJAINFON JÄLLEENMYYJÄT

Tällä hetkellä Sarjainfon numeroita on Suomessa myynnissä ainakin seuraavissa kulttuurikaupungeissa:

HELSINKI

Akateeminen kirjakauppa, Pohjoisesplanadi 39
Fennica Comics, Albertinkatu 35
Gaudeamus Kirja & Kahvi, Vuorikatu 7
Kulkukatin poika, Läntinen Brahenkatu 12
Nide, Fredrikinkatu 35
Sarjakuvakeskus, Hämeentie 150
Suomalainen kirjakauppa, Aleksanterinkatu 23

TAMPERE

Kirjakauppa Tulenkantajat, Hämeenpuisto 25

TURKU

Turun Sarjakuvakauppa, Linnankatu 7

JYVÄSKYLÄ

Suomalainen kirjakauppa, Kauppakatu 33

KUOPIO

Suomalainen kirjakauppa, Haapaniemenkatu 18

OULU

Oulun sarjakuvakeskus, Hallituskatu 7
Suomalainen kirjakauppa, Kirkkokatu 13

toimitus ryhmakuva

Sarjainfon toimitusta sekä uusia ja vanhoja päätoimittajia lehden syntymäpäiväjuhlilla vuonna 2012.