Sarjainfo

Sarjainfo on sarjakuva-alan ainoa erikoislehti Suomessa. Se on ilmestynyt vuodesta 1972, neljästi vuodessa. Aiheina ovat koti- ja ulkomaiset tekijät, haastattelut, analyysi, tutkimus, arvostelut ja alan uutiset. Myös pilapiirros- ja animaatioaiheita sivutaan. Lehti on kulttuurilehtien järjestön, Kultti ry:n jäsen.

Sarjainfon tilaat parhaiten liittymällä sarjakuvaseuran jäseneksi. Jäsenmaksut ovat vuodesta 2015 alkaen alle 18-vuotiailta 25 €, aikuisilta 30 € ja tukijäseniltä 300 €. Pelkkä lehden tilaus on 42 €. Irtonumerot 8 € hyvinvarustetuista kirjakaupoista ja Sarjakuvakeskukselta.

Vanhoja numeroita voi ostaa Sarjakuvakeskukselta ja verkkokaupasta. Vanhoja artikkeleita on luettavana myös sähköisenä arkistossa.

Sarjainfo 3-2016 kansi web700 Sarjainfo 2-2016 kansi web sarjainfo 1-2016 kansi-1-pieni

Yhteystietoja:

Facebook-sivu:

Sarjainfo

Arvostelut:

Pienlehtiä ja omakustanteita voi lähettää arvosteltavaksi pienlehtipalstalle: Merja Lundén, Turun Sarjakuvakerho, Linnankatu 7, 20100 Turku, tai ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Kuoreen merkintä Sarjainfo/pienlehdet.

Ilmoittaminen Sarjainfossa tai verkkosivuilla:

Mediakortti löytyy täältä tai pdf:nä täältä. Myös verkkomainostus onnistuu.

Pienlehti-ilmoitukset pienlehteilijöille, bloggaajille yms. edullisesti 20 €.

Avustajille:

1/2016 DL 29.2., ilm. huhtikuun alussa
2/2016 DL 31.5., ilm. heinäkuun alussa
3/2016 DL 31.8., ilm. lokakuun alussa
4/2016 DL 30.11., ilm. tammikuun alussa 2017

Avustajien kirjoitusopas löytyy täältä. Kriitikoiden oma opas löytyy täältä.

SARJAINFON JÄLLEENMYYJÄT

Tällä hetkellä Sarjainfon numeroita on Suomessa myynnissä ainakin seuraavissa kulttuurikaupungeissa:

HELSINKI

Akateeminen kirjakauppa, Pohjoisesplanadi 39
Fennica Comics, Albertinkatu 35
Gaudeamus Kirja & Kahvi, Vuorikatu 7
Kulkukatin poika, Läntinen Brahenkatu 12
Nide, Fredrikinkatu 35
Sarjakuvakeskus, Hämeentie 150

TAMPERE

Kirjakauppa Tulenkantajat, Hämeenpuisto 25

TURKU

Turun Sarjakuvakauppa, Linnankatu 7

OULU

Oulun sarjakuvakeskus, Hallituskatu 7

toimitus ryhmakuva

Sarjainfon toimitusta sekä uusia ja vanhoja päätoimittajia lehden syntymäpäiväjuhlilla vuonna 2012.