SARJAKUVABLOGIT.COM

Suomen sarjakuvaseuran 2008 perustama ilmainen palvelu, jossa voi julkaista omaa sarjakuvablogia. Sivusto on kehitetty erityisesti kuvapainotteisia blogeja ajatellen, ja muokkausmahdollisuuksia on paljon.

KVAAK.FI

Sarjakuvatekijöiden ja -harrastajien sivusto, joka julkaisee mm. arvosteluja ja kolumneja sekä ylläpitää sarjakuviin keskittyvää keskustelufoorumia ja galleriaa.

FINNISHCOMICS.INFO

Sarjakuvaseuran ylläpitämä englanninkielinen sivusto, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen sarjakuvan näkyvyyttä verkossa ja vientiä kansainvälisille markkinoille. Sivuston blogiin kirjoittaa säännöllisesti sekä suomalaisia että kansainvälisiä alan asiantuntijoita.

CUNECOMICS.NET

CUNE (Comics Union of Northern Europe) järjestää mm. residenssivaihtoa sarjakuvataiteilijoille Euroopassa.

NORDICOMICS.INFO

Nordicomics-projekti on Suomen sarjakuvaseuran aloittama hanke, joka järjestää kansainvälisiä seminaareja ja näyttelyjä pohjoismaisille sarjakuvantekijöille. Hanke pyrkii edistämään sarjakuvien ja tekijöiden liikkuvuutta Pohjoismaiden välillä. Sivusto tiedottaa tulevista festivaaleista, julkaisuista, työpajoista ja muista alan tapahtumista.

KUPLA-AKATEMIA

Sarjakuvaseuran tuottama, ensimmäinen suomenkielinen sarjakuvanteko-opas verkossa (päivitetty 2001).

SARJAKUVANTEKOWIKI

Limingan taidekoulun sarjakuvaopettaja Keijo Ahlqvistin perustama ja Suomen sarjakuvaseuran hallinnoima sarjakuvanteon avoin tietokanta ja suomalaisten tekijöiden pysyvä opintokerho.

SOSIAALINEN MEDIA

Suomen sarjakuvaseuran Facebook 
Suomen sarjakuvaseuran Twitter

Sarjainfon Facebook

Sarjakuvakeskuksen Facebook
Sarjakuvakeskuksen Twitter 
Sarjakuvakeskuksen YouTube 
Sarjakuvakeskuksen Instagram

Helsingin sarjakuvafestivaalien Facebook
Helsingin sarjakuvafestivaalien Twitter
Helsingin sarjakuvafestivaalien YouTube

Finnish Comicsin Facebook
Finnish Comicsin Twitter